Vores historie

Hvordan det hele begyndte…

Det var overskudstræ fra produktionen af ølkasser på Randers Bryghus, der gav Søren Bach ideen til det bæredygtige juletræ Habitree. Det FSC- og svanemærkede træ fra Kebony måtte kunne bruges til noget, tænkte han, og så opstod ideen til de individuelt fremstillede juletræer, som ikke kaster nålene af sig i stuen.

Juletræerne består af overlappende stabler af Kebony-træ, der er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, og blev valgt på grund af dets æstetisk rene finish og bæredygtighed. Resultatet var så enestående, at Søren Bach gik sammen med entreprenør Jan Strandkvist for at oprette Habitree som en separat iværksættervirksomhed.

Julestemning med god samvittighed

Habitree har lavet et nyt slags juletræ for dem, der vil fejre jul med omtanke i hjemmet eller på arbejdet. Træet er skabt til dig, som værdsætter miljøet lige så højt som et smukt dekoreret træ. Habitree er fremstillet af udsøgt og bæredygtigt træ og kan dekoreres nøjagtig, som du ønsker det. Med sin naturlige skønhed, fleksibilitet og ikke mindst bæredygtighed, giver Habitree dig mulighed for at sprede julestemning med god samvittighed i mange år fremover.

Træet fåes i 2 varianter: Kebony Clear, som er en mørk træsort uden knaster og Kebony Character, som er en lysere træsort med knaster og varierende farve.

Om Kebony

Kebony® er et norsk selskab, som sigter efter at være det førende mærke indenfor træproduktion, teknologi og organisation, dette underbygges af gennemprøvet træmodificering teknologier, for produktion af træ af højeste kvalitet, der både er omkostningseffektiv og miljøvenlig.

Kebony teknologien er en miljøvenlig proces som forstærker egenskaberne i bæredygtigt nåletræ, med en bio-baseret væske. Processen forstærker træets celler og giver dem samme udseende som ædeltræ.

Kebony træ er både FSC®-certificeret og bærer det nordiske Svanemærke.
Læs mere om Kebony på www.kebony.com